APK Onderhoud

Persoonlijk Onderhoud is belangrijk! 

Wat heeft je voorkeur: (werk)stress of (werk)plezier?! In beide gevallen is het de moeite waard om je zelfkennis te verbeteren en aan te pakken wat je wilt! Dat leer je met een opknapbeurt, je Persoonlijke APK! Werk je met plezier (!) door deze persoonlijke en professionele onderhoudsbeurt heen en ontdek o.a. je beweegredenen, kwaliteiten en motivatie op waar je naartoe wilt, waar je nu staat en wat je tegenhoudt om je wens tot werkelijkheid te maken! Je kunt je richten op werkzaken, gezins- of privézaken. Wat je wilt. Uiteraard worden altijd in relatie tot de groep en het samenwerken afspraken gemaakt om een inspirerend, leerzaam en voldoende veilige en vertrouwelijke leerplek te creëren. Volg je weg over het spelbord en pak mee wat jou past!

Kom leren of (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is: langs tolerantie, rollen, valkuilen, doen en laten, balans, kwaliteiten, creëren en meer!

APK_Spel_Coaching

De workshop is interactief. Uitspreken. Beseffen. Leren. Doen. Ervaren. Delen. Inzichten vergroten. Motivatie versterken. De workshop levert aanzetten om concreter naar je doel toe te werken op terrein van werk of privé leven! Je kiest en beslist zelf.

Op kantoor van Werkimpuls werken we met max. 4 deelnemers per groep.

De groep kan bestaan uit collega’s, kleine teams of meerdere teams, vrienden of vriendinnen, sportmaatjes, stellen, buurvrouwen, alles mag. Maak het vooral goed voor jezelf en elkaar, want deze APK kan jou en de anderen vooruit helpen!

In overleg wordt de workshop geleverd in bedrijven voor grotere groepen medewerkers of teams als onderdeel van teamontwikkeling, bepaling doelen, koers en missie of als onderdeel van een studiedag bijvoorbeeld.

Je investering is tijd en aandacht voor jezelf en elkaar voor € 49,= p.p. inclusief koffie, thee, cakejes en materialen (incl. BTW voor particulieren) voor één royaal dagdeel workshop van circa drie-en-half á vier uur.

Wil je een maaltijdsalade met brood en soep bij een ochtend, middag of avond dagdeel? Dat wordt voor € 11,= p.p. extra verzorgd! Gezond en heerlijk! 

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor maatwerk! 

© Pauline Kemkers