Executive coaching

Ben je directeur, manager of anderszins leidinggevende? Ben je eigenaar / directeur van een MKB bedrijf? Zijn er veranderprocessen aanstaande of al gaande?

Heb je behoefte aan advies en/of coaching op seniorlevel?  Een sparringpartner om tegenaan te praten en feedback van te ontvangen? Wil je naast een coach/sparringpartner een kleine groep van integere mensen waar je terecht kunt met je vragen of uitdagingen?

Vraag naar de specifieke persoonlijke en professionele, eigenzinnige aandacht die WERKIMPULS biedt. Integer, vertrouwelijk en deskundig.

Inhoudelijke deskundigheid op het terrein van organisatieveranderingsprocessen, HR en mobiliteitsvraagstukken. Senioriteit en ervaring in het coachen en adviseren van en sparren met bedrijfseigenaren, vennoten, directeuren, hoger en middenkader management.

Geheel vrijblijvend is het mogelijk een nadere kennismaking af te spreken. Op basis daarvan kan de intentie worden uitgesproken samen te werken. Als er de intentie tot samenwerking is volgt een plan van aanpak, offerte en afspraakbevestiging.

Uiteraard is meer informatie opvraagbaar.

Er zijn referenties beschikbaar.