Loopbaan & Keuzes

Heb je behoefte aan een persoonlijk en professioneel gesprek over werk? Heb je vragen over balans maken en houden in werk en privé, effectiever solliciteren, problemen op het werk, keuzes, dreigend baanverlies, werkstress, je motivatie? Of andere vragen? Kom praten! Je kunt altijd terecht! Maak een afspraak, bel of mail.

WERKIMPULS… mensenwerk… mens, werk en organisatie

Elk thema wat te maken heeft met arbeid, met werk, knellende werksituaties, dreigend conflict of ontslag of keuzes gaat natúúrlijk óók over loopbanen! Dat gaat over jou in relatie tot je omgeving.

Artikel over ‘keuzes maken’ – de juiste stap: durven kiezen!

Voor de Dag van de Loopbaan 2015 schreef ik rond studie- en beroepskeuzes een artikel over ‘keuzes maken op elke leeftijd’! Artikel lezen? Link door of – als dat niet lukt – vraag het even op.

De_juiste_stap: keuzes maken!

Ik help je graag. Op allerlei manieren richt ik mij op de ontwikkeling van mens, werk en organisatie. Het kan over jezelf gaan, ongeacht je rol of leeftijd, of over je medewerkers als je werkgever bent. En ook daarmee gaat het over jou als mens, de beslissingen die je neemt, over je werk, de organisatie waar je werkt of wilt werken. En het gaat over bezinnen, stilstaan bij wat er is, verwerken wat verloren is gegaan, plannen maken voor bijstelling. Wat denk je?

Een belangrijke stap naar je eerste, tweede, volgende, baan? Of op zoek naar een (nieuwe) passende studie of beroepsrichting? Ja, dat kan ook!

Het gaat over in balans blijven in werk en privé, en over aantrekkelijk blijven voor de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid en prettig blijven werken tot (na) je 67-ste, slim en effectief solliciteren, (leren) netwerken, relevante contacten, en meer!

Voor werkgevers, werkenden en werkzoekenden.

Voor iedereen! Ongeacht leeftijdsfase, geslacht, rol en niveau! 

Vrijwel iedereen staat meerdere keren stil bij de vraag:

 • Hoe bepaal ik wat de juiste keuze is voor mij?
 • Heb ik wel echt goed gekozen wat bij mij past?
 • Is dit wat ik wil blijven doen? Is er meer mogelijk?
 • Welke alternatieven heb ik voor de komende jaren?
 • Welke opleiding kan ik doen om vooruit te komen?
 • Ik vind dit geen uitdaging meer, wat nu?
 • Ik krijg ontslag, wat nu?
 • Ik heb leuk werk, maar ben niet assertief genoeg!
 • Hoe houdt ik de laatste jaren voor pensioen goed?
 • Wat kan ik doen om werk en privé in balans te houden?
 • Ik heb leuk werk, maar voel mij niet gewaardeerd!
 • Steeds loop ik tegen conflicten aan; wat kan ik doen?
 • Ik ervaar enorme werkdruk en werkstress, help mij!
 • Hoe blijf ik werkplezier houden tot mijn pensioen?
 • Hoe kan ik de social media, LinkedIn slim gebruiken?

WERKIMPULS levert gerichte loopbaanbegeleiding op maat

Met de grootst mogelijke persoonlijke zorg en aandacht wordt samen gewerkt aan het vertalen en realiseren van (haalbare) wensen, dromen en doelen voor de toekomst. Vaak zijn doelen niet of beperkt concreet. Het uitzoeken en formuleren van (nieuwe) doelen en actie is dan onderdeel van een afgesproken aanpak.

Een koffer vol benutbare instrumenten, testen, spellen en werkboeken is beschikbaar voor gebruik. Alle loopbaancoachklanten krijgen een persoonlijke werkmap als werkafspraken zijn gemaakt.

Als je meer wilt lezen, andere invalshoek: zie tab LOOPBAAN.

Individueel

Het meest wordt gewerkt met individueel maatwerk. Diverse niveaus. Verschillende branches. Heroriëntaties, dreigend vastlopen en daarop in actie komen. Ook executive coaching, specifiek voor leidinggevenden. Integer. Betrouwbaar. Professioneel en persoonlijk.

Voor mij telt de mens achter de functionaris! IJzersterk!

Waarom zou je energie en tijd en kansen laten weglekken? Waarom zou je ongelukkig en ontevreden blijven hangen in een onplezierige (werk)situatie? Voel jij je slachtoffer van wat je overkomt? Machteloos? Denk je dat je geen invloed hebt? Kom, en kijk er eens anders naar, met hulp! IJzersterk! 

LOOPBAANNETWERK NOORD 

Vakvrouwen! Ik ben aangesloten bij dit samenwerkingsverband en maak deel uit van de regiegroep, samen met Coby, Marja en Siesie. Loopbaan Netwerk Noord bestaat uit ervaren vakvrouwen, regio Noord Nederland, ruim langs de A7,  tussen ongeveer de kop van Drenthe en rond de stad Groningen tot en met Drachten, Heerenveen en Bolsward aan toe in Friesland. Wij zien vanuit onze gezamenlijke expertise en specifieke deskundigheden altijd mogelijkheden om jou met welke vraag dan ook vooruit te helpen. Vraag ons en wij helpen je!

Vakvrouwen Loopbaan Netwerk Noord

Kijk ook eens op onze Facebookpagina . Suggesties altijd welkom!

Aanpak

De aanpak is professioneel, integer en eigenzinnig.
Inzetbaar voor bedrijf/werkgevers en particulieren.
Vraag naar de mogelijkheden en offerte.

WERKIMPULS | Pauline Kemkers ©