LOOPBAAN

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Je kunt altijd terecht voor een ‘eettafelgesprek’ om zomaar doelgericht over je werkzaken, je loopbaan, je keuzes en veel meer te praten en daar ook meteen voldoende aant e hebben. Wil je meer, dat kan natuurlijk ook, bij Werkimpuls, bij Pauline (en soms ook bij vakgenoten)!

Je kunt over allerlei werkzaken praten. Elk thema kan gemakkelijk overgaan in een andersoortig of aansluitend onderwerp en dat is helemaal prima!  Je bent eenvoudigweg welkom voor ieder onderwerp dat je wilt bespreken in relatie tot ontwikkeling van jou (of je medewerkers) als mens, je werk en organisatie. Er is veel ruimte voor loopbaanvragen, keuzes, praten over dreigend ontslag, balans werk en privé, werkstress, je brief of CV of digitale netwerkactiviteiten via sociale media! En meer. Voel je vrij! 

Wil je eerst meer weten over wie je kunt spreken?

Als ervaren Noloc Erkend en Register Loopbaanprofessional werkt Pauline Kemkers RL zelfstandig en ook samen met vakgenoten.

Naast alle informatie op DEZE WEBSITE is meer informatie te vinden via de BEDRIJFSPAGINA van WERKIMPULS op FACEBOOK

door de krachten, kennis en ervaring en specialisaties met elkaar te verbinden kunnen wij verbinden met werkgevers, werknemers en arbeidsmarkt! Er wordt daarom samengewerkt met maar liefst acht vakgenoten in het samenwerkingsverband LOOPBAANNETWERK NOORD! Wij werken voor jou! Wij werken met jou! Jaarlijks doen wij mee aan de Dag van de Loopbaan!

lnn-week-van-de-loopbaan-2016-fotocollage

 

Elke dag: Dag van de Loopbaan!

Werk beslaat gemiddeld bijna de helft van je leven! Eens?

Alle tijd die je steekt in het uitvoeren van werkzaamheden in een (betaalde) baan of onderneming, werk zoeken en/of acquisitie, gesprekken voeren over werk en je loopbaan (of dat van je medewerkers). Als je daar goed over nadenkt … Hoeveel serieuze aandacht geef je er dan eigenlijk aan? Ben jij je bewust van waarom je doet wat je doet (in je eigen werk en/of het beleid dat je voert voor je medewerkers)? Weet je hoe je jouw kwaliteiten en talenten benut en verder kunt ontwikkelen of dat adequaat kunt regelen voor je medewerkers? Wat doe je? Welke concrete acties onderneem je? Welke werkzaamheden verricht je? Past dat bij je? Past dat bij je medewerkers? Of zijn er risico’s op verveling (bore-out verzuim), overspannenheid (burn-out verzuim), of anderszins? Ga het aan, dat werkt!

Waar haal jij je energie uit? Of stroomt de energie soms weg?!

WERK en LOOPBAAN verdienen aandacht! Elke dag!

WERKIMPULS:  Ontwikkeling van Mens, Werk en Organisatie. Wij werken aan vraagstukken m.b.t. ontwikkeling HR|HRD, Mobiliteit, Loopbanen, Talenten en Keuzes: Menselijk Gedrag in de Werk Omgeving.

Wij werken voor bedrijven/werkgevers én particulieren!

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen keuzes in jouw leven, je werk en je loopbaan. En dat geldt ook voor keuzes in je bedrijf als je werkgever bent. Soms is het lastig.

Je kunt nogal eens aanlopen tegen hindernissen of twijfels over mogelijke keuzes. Of je vraagt je af hoe je verder wilt en kunt. Dan is het heel goed een deskundige, een professional, in te schakelen, die verstand heeft van het thema werk, ontwikkeling, loopbanen, arbeid en organisatie, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving (en meer wat daarmee samenhangt).

WERKIMPULS: REGISTER LOOPBAAN Professional | Coach

Pauline Kemkers is Register Loopbaan Professional | Coach. Zij is Noloc Erkend en CMI gecertificeerd. Ingeval van samenwerkingsverbanden werkt zij bij voorkeur samen met vakgenoten die eveneens aantoonbaar over inhoudelijke en kwalitatief goede kennis en ervaring beschikken.

Schakel je een coach in? Weet dan dit!

Een coach moet misschien wel een aantal regels in acht nemen om succesvol te kunnen zijn als coach, waaronder:

 • Een OEN zijn (open, eerlijk en nieuwsgierig);
 • LSD gebruiken (luisteren, samenvatten en doorvragen);
 • OMA thuis laten (oordelen, meningen, adviezen);
 • En LUI zijn (eigenaarschap blijft bij degene die coaching krijgt);
 • Stereotype beeld van ‘dom blondje’ oefenen (nee, ik snap het niet, vertel …);
 • In het HIER en NU zijn;
 • En meer …

(Bron: waaier Marijke Lingsma)

Coach | Loopbaanbegeleider | Adviseur | Trainer 

Een coach kijkt met de degene, lost niet zijn of haar problemen op. Misschien is zelfs interessanter te onderzoeken wat de angst is, en van daar uit wat de uitdaging is. Een coach kan lui lijken. Lui lijken, en ogenschijnlijk niets doen, is waar veel drukke managers onrustig van worden. Een goede coach lijkt niets te doen. Niets doen is ook iets doen, heel bewust. Na de tijdelijke interventies van de coach is je zelfregelend vermogen gegroeid. Een loopbaanprofessional stelt zich vaak deels op als coach (om jou je eigen keuzeproces te gunnen) en daarnaast als adviseur of trainer om je te helpen zien waar de meest kansrijke keuzemogelijkheden liggen en/of vaardigheden te helpen ontwikkelen. Te bieden wat bij jou past, bij jou als persoon, of bij jouw bedrijf, je medewerkers.

Resultaatgerichte interventies

Door doelgerichte interventies helpt WERKIMPULS in coachtrajecten en loopbaanbegeleiding de ander verder in de wenselijke richting. De gecoachte is zelf op ontdekkingsreis en neemt zelf beslissingen. Na enige tijd zijn de interventies niet meer nodig. Betrokkene(n) kan/kunnen zelf verder!

In coachtrajecten wordt vrijwel altijd gewerkt aan de drie ijsberg-lagen:

 • Wat doe je (waarneembaar gedrag)
 • Wat denk je (opvattingen, normen en waarden)
 • Wat wil je (diepste drijfveren)

Coaching en loopbaanbegeleiding van WERKIMPULS voor:

 • Individuele support werk gerelateerd (bedrijf en particulier)
 • Mobiliteitsvraagstukken (individueel, particulier en bedrijf)
 • Teamontwikkeling (voor succesvollere samenwerking, bedrijf)
 • Professionalisering (attitude, intervisie, feedback, e.a., bedrijf)

En meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Geen vraag is te gek!

WERKIMPULS | Pauline Kemkers ©