Power methode

Overbelasting is niet nodig!

Denk je eens in wat het voor je kan betekenen als je dit onderwerp eens goed gaat aanpakken! Wat of wie heb jij nodig om dit aan te gaan? Wat besef je hoeveel belasting je ervaart? Hoeveel daarvan is over-belasting? Aangaan werkt!

Vrouwen 

Rough life ...

Een vrouwenleven kan overvol en druk zijn. Werkende moeders. Werkende vrouwen met allerlei rollen en verantwoordelijkheden, in werk en privé wereld. En het tempo jaagt maar en jaagt maar. Geen bijhouden aan. Druk. Druk. Druk. Dat is een regelmatig gehoorde roep om hulp. Een ‘help’. Ben je druk? Heb je het druk? Voel jij je druk? Dat zijn heel verschillende dingen! Help!

WERKIMPULS heeft al jaren geleden een workshop ontwikkelt voor vrouwen die bijna dreigen gek te worden van alle drukte (en weet … dat gek worden gebeurd zomaar niet hoor). De workshop is voor vrouwen die soms gillend heen en weer vliegen om alle ballen in de lucht te houden, oftewel alles wat ‘moet’ ook maar naar behoren gedaan te krijgen. Onmogelijk.

Als je ziek wilt worden, moet je doorgaan. Als je het knellende patroon wilt doorbreken, moet je naar deze workshop komen! 

Alle deelnemers gaan met inzichten en concrete handvatten naar huis, niet met meer drukte. Deelnemers leren zichzelf beter kennen door werkopdrachten en maken kennis met een doeltreffende aanpak om overeind te blijven: de POWER methode!

Deze workshoptraining duurt 2 dagdelen op één dag met lunch én is inclusief persoonlijk werkboek! Vraag gerust. Offerte wordt op maat ingericht aansluitend op de vraag en behoefte.  Deelnemers kunnen altijd na circa anderhalve maand een terugkom- en verdiepingsdag volgen. Dan is e.e.a. in de praktijk toegepast is versterking op z’n plaats; persoonlijke leiderschap! Naar behoefte lever ik aanvullende coaching of begeleiding!

Mannen

Mannen in schotse rokken

En natuurlijk kennen de mannen ook die drukte! Anders, hetzelfde of soortgelijk? Dat vinden we uit. Daarom wordt deze workshop ook specifiek voor mannen geleverd. Zo is er volop ruimte voor hen om de eigen drukte onder de loep te nemen en te leren pareren. Letterlijk bezig gaan met de aanpak die ‘drukte’ heet. Dit komt aan op persoonlijk en professioneel leiderschap, want in het dagelijks leven moeten en mogen vele beslissingen genomen worden en is de invloed van privé relaties, werk relaties en media en emancipatie enorm. Onderschat niet de aandacht die vrouwen krijgen in hun ontwikkeling, dat vergt soms nogal wat van mannen …

Een interactieve bloedserieuze en toch ook luchtige workshoptraining, met humor! Leren door te doen. En dat betekent niet dat je er drukker van wordt.

Deze workshoptraining duurt 2 dagdelen op één dag met lunch én is inclusief persoonlijk werkboek. Vraag gerust. Offerte wordt op maat ingericht aansluitend op de vraag en behoefte.  Deelnemers kunnen altijd na circa anderhalve maand een terugkom- en verdiepingsdag volgen. Dan is e.e.a. in de praktijk toegepast is versterking op z’n plaats; persoonlijke leiderschap! Naar behoefte lever ik aanvullende coaching of begeleiding!

Combinatie m/v kan uiteraard ook!

Vraag gerust naar de mogelijkheden op maat, particulier en bedrijf! Een andere locatie en grotere groep is altijd bespreekbaar voor een speciaal programma!

© Pauline Kemkers | 06 45 91 01 54 | pauline@werkimpuls.nl