PROEVEN

Durf te proeven! Workshop als Proeverij!  

Onder het submenu is per thema informatie te vinden over open workshops voor bedrijven en particulieren. Voor jou en je collega’s, voor (management) teams en voor vrienden- en vriendinnengroepen. Dat klinkt misschien wat vreemd. De workshops zijn bedoeld voor persoonlijke én professionele ontwikkeling, leiderschap en motivatie!

De workshops zijn gericht op individueel en gezamenlijk bewustzijn en hebben een link met werk, arbeid en organisatie, keuzes, loopbanen, mobiliteit, werk- en privé relaties, motivatie, levensvragen, (werk) stress, onzekerheden, balans houden, verliesverwerking,  en meer! Dat raakt ontwikkelingen in bedrijven, teams en individuen, particulieren.  Dat raakt ons allemaal!

Meerdere keren per jaar verzorgd WERKIMPULS mini-workshops op diverse locaties voor verschillende gezelschappen tussen circa 5 en 25 deelnemers.

Proeverijen

Taart-met-aardbeien-appels-en-bessen

Wij hebben ervaren dat vrienden- en vriendinnengroepen daar dol op zijn en wij krijgen daarom nogal eens de vraag specifiek voor een gelegenheid en passend bij de groep een speciaal programma samen te stellen. Dat doen wij uiteraard erg graag en met veel plezier! Vertel ons wat je wilt, wij regelen veel!

Meerdere keren per jaar verzorgd WERKIMPULS proeverij-workshops en/of op maat ontworpen inhoudelijke workshoptrainingen voor bedrijven, bijvoorbeeld in het kader van bepalen van

  • visie en missie
  • leiderschapsontwikkeling
  • communicatie- en samenwerkingsthema’s
  • mobiliteitsbevordering
  • (leren) omgaan met veranderende omstandigheden
  • of als onderdeel van een geweldig inspirerende studiedag!

Vraag naar de opties. Vrijblijvend kennis maken kan altijd.

© Pauline Kemkers