TEAM

Teamwork training

Voor succesvol samenwerkende teams!

Een team dat wil of moet versterken, professionaliseren, kan het nodig hebben om te leren, te trainen. Elk individu in een team leert en traint op zijn of haar eigen manier. Op het niveau dat past. In de snelheid die past. Inzichten en vaardigheden ontwikkelen die bij de functie en de doelstelling van het team en de veranderingen in de organisatie passen.

Teamwork: ontwikkeling van mens, werk en organisatie!

Een team als geheel in training brengen, vergt commitment met het beoogde doel en vergt bereidheid inspanningen te leveren. Wij noemen dat teamwork training.

WERKIMPULS levert trainer(s) die enthousiasmeren en motiveren en deskundig zijn op de te trainen onderwerpen.  De aanpak brengt teams in beweging (en soms ook tot rust als dat nodig is). Van chaos naar overzicht en orde. Van dwalend, verwaarloosd of zoekend naar ‘op koers’. Welke koers dat is wordt dikwijls met elkaar bepaald. Een koersbepaling wordt scherp in beelden en woorden gevat via de opmaak van een drieluik verleden – heden – toekomst.

WERKIMPULS checkt bereidheid en commitment en maakt daar afspraken over. Bereidheid is nodig van alle individuele teamleden om een constructieve bijdrage te leveren aan de beoogde doelen, de missie en de koers. Wij krijgen het voor elkaar om binnen een team helderheid te krijgen hierover van een ieder.

De strategische koers van de organisatie is veelal leidend. Gefaseerd en doelgericht worden stappen in gang gezet vanaf de uitgangssituatie tot en met de borging of stabilisering in de nieuwe gewenste vorm.

Een succesvol team bestaat bij de gratie van de verschillen in ieders unieke individuele bijdrage!

WERKIMPULS | Pauline Kemkers ©