THEMA TAFEL

Herken jij het ook, dat je alsmaar doorgaat zonder de volle aandacht te geven aan iets waar je steeds aan denkt? Je wilt er wel over praten of eens iemand over horen vertellen, maar in de waan van de dag komt het er niet van … Dat kan nu anders! Neem een moment van rust en richt je aandacht …

Aan de THEMA TAFEL is plaats voor onderwerpen die je raken als mens, in werk en privé. Het gaat over o.a. levensgeluk, (werk) drukte, (werk) plezier, (werk) stress, keuzes, leiderschap, taboes, persoonlijk onderhoud, schijn ophouden, remsystemen, en meer! 

Het grappige is dat elk mens puur onbevangen en onbevreesd het leven begint! Onderweg naar volwassen worden leren wij onder meer ons in te houden, te remmen. Dat is jammer, want voluit (durven) gaan geeft energie! Pure kracht! Inzicht in je kracht, je behoefte, je weten, je remsystemen, hoe anderen tegen het onderwerp aan kijken of welke ervaringen er uit te wisselen zijn, en meer … Dat geeft oneindige mogelijkheden om het een en ander voor elkaar te krijgen. Van wensen naar dromen naar actie naar realiteit … een boeiend pad!

Kom mee doen aan de THEMA TAFEL! In Een of op locatie! 

Laat het weten als je interesse hebt en welk onderwerp je aandacht trekt. Bij 4 aanmeldingen wordt een concrete datum afgesproken! Onze ervaring met dergelijke bijeenkomsten is dat er vaak nog lang over nagepraat wordt!

Deelnemen aan de THEMA TAFEL geeft je volop gelegenheid van gedachten te wisselen met anderen, en kan je in beweging zetten. Soms vraagt de THEMA TAFEL letterlijk om beweging. Dat kan! Weet dat jij jezelf mee brengt. Je brengt en je haalt het onderwerp. Je kunt niet onzichtbaar en onhoorbaar deelnemen.

Wij werken in kleine groepjes van maximaal 5 á 6 deelnemers. Wij werken binnen of buiten, dus indoor of outdoor … Je bent bereid je te voegen in afspraken over vertrouwelijkheid, tenzij andere afspraken gemaakt worden binnen de groep.

De groep kan telkens een andere samenstelling hebben. Het kan ook zijn dat je graag in een vaste groep (bekenden) werkt. Laat het weten, dan maken wij daarover specifieke afspraken!

Deelnemers krijgen een werkmap met  informatie, artikelen, werkbladen en ruimte voor persoonlijke aantekeningen.

Mee doen? Mee praten? Luisteren? Kijken? Kortom: deelnemen?

Meld je aan via pauline@werkimpuls.nl. Meer informatie? Vraag er naar. Mail of bel 06 45 91 01 54 

PS. In 2016 vierden wij 10 jaar WERKIMPULS! Daarom verloot ik per THEMA-TAFEL voor één deelnemer de deelname voor €10 . Overige deelnemers betalen €25 per keer, inclusief materialen, soep en brood bij de start van de THEMA TAFEL en verder natuurlijk koffie, thee en water 🙂

PS. De THEMA-TAFEL kan heel eenvoudig op locatie worden georganiseerd (hou rekening met meerkosten), dus laat even weten wat je wensen of gedachten zijn, dat zorgen wij ervoor dat het voor elkaar komt! Heb je zelf een thema in te brengen, zeg het mij! Er is veel meer mogelijk dan je denkt! 

© Pauline Kemkers | WERKIMPULS