Werkweken

Wil je een boost in je ontwikkeling? Wil je compact en gericht je leiderschap versterken? Heb je behoefte aan persoonlijke en professionele groei? Of ben je bezig met een heroriëntatie op je werk, je loopbaan en wil je daar kort en doelgericht mee aan het werk?

Je kunt er voor kiezen jouw doelen aan te pakken in een kleine groep. WERKIMPULS verzorgt meerdaagse trainingen in binnenland en buitenland.

Motivatie

Waarom zou je een dergelijke meerdaagse training willen doen? Wij bevelen het aan omdat het compact in tijd is en zeer gericht werkt aan vooraf gestelde doelen. Daarnaast zijn de werkweken op locaties buiten de bekende comfortzone, op vreemd terrein. Dit verbindt de deelnemer aan participatie en dat levert een intensieve ervaring. Geen ontkomen aan. Dus voor mensen met een sterke motivatie nu (eindelijk) aan te pakken past deze aanpak geweldig goed. De verhouding in prijs, kwaliteit en duur is goed en marktconform.

De meerdaagse trainingen passen uitstekend in:

  • leiderschapsontwikkeling (persoonlijke en professionele versterking)
  • loopbaancoaching (compacte en intensieve heroriëntatie actieplanning)
  • uitvoering van POP afspraken (ontwikkeling)

Opzet

Vast onderdeel is een intake vooraf en een individuele gedrag- en drijfveren analyse (kijk bij gedrag en drijfveren (DISC). De uitkomsten en bevindingen van de analyse evenals de intake geven een rode draad van aanknopingspunten waar aan gewerkt wordt. Uiteraard worden doelen geformuleerd. Het programma is in opzet op hoofdlijnen voor alle deelnemers in de groep vergelijkbaar. Individuele doelen en aandachtspunten krijgen individueel aandacht of in koppels of in de groep.

Groepsgrootte

De groep heeft minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Er wordt gewerkt met (minimaal) twee zeer deskundige en ervaren trainers/coaches. Dikwijls worden trainingsacteur(s) ingeschakeld.

Locaties

Er wordt gewerkt op fascinerende plaatsen in Noord Nederland, de Waddeneilanden of elders in Europa. Er staan indoor (binnen) en outdoor (buiten) activiteiten op het programma. Meer en minder intensief (mede op basis van afspraken met de groep of optioneel georganiseerd). Zowel inspanning als ontspanning krijgt aandacht alsook goed eten en drinken wat past in de visie over vitaliteit, gezondheid en welbevinden.